Journalistieke en communicatieteksten

Toespraken, voorwoorden, reportages, interviews, persberichten, brochures, flyers, slogans, webteksten, expositieteksten, jaarverslagen en (beleids)plannen. Als organisatie heeft u allerlei manieren om met uw interne en externe doelgroepen te communiceren. Maar vaak komt u daar zelf niet aan toe. Molengraaf Mediawerk biedt dan uitkomst.

Vele jaren ervaring

Andries Molengraaf van Molengraaf Mediawerk heeft vele jaren ervaring met het schrijven en bewerken van dit soort teksten, voor talrijke (grote) opdrachtgevers. Veel van zijn (tekst)klanten zijn vastgoedpartijen, maar hij werkt ook voor overheden en partijen in de zorg en in de financi├źle sector. Desgewenst kan hij zijn netwerk van vormgevers, drukkers en internetbedrijven inschakelen voor vormgeving, druk en online publicatie. Over online gesproken: hij verzorgt ook de content voor diverse Facebook fanpages en Twitter accounts.

Websites

 
Contentmanagement, zoals het verzorgen van nieuwsberichten, nieuwsbrieven, campagnes en social media, voor de website www.amsterdamwoont.nl.

 

 
Content management, zoals het verzorgen van nieuwsberichten, nieuwsbrieven, campagnes en social media, voor de website www.nissewaardwoont.nl.

 

Artikelen en pagina’s voor kranten en magazines

 
Artikel in het AD over hoe ingewikkeld een vakantie met je autistische en verstandelijk gehandicapte kind kan zijn.

 

 
Reportage in de PZC (Provinciale Zeeuwse Courant) over (de geschiedenis van) het stadje Geervliet.

 

 
Artikel over de verbouwing van concertgebouw De Doelen in Rotterdam, voor relatiemagazine RTM (nu: Gers Magazine) van de gemeente Rotterdam.

 

Toespraken

 
Toespraak voor de burgemeester van Spijkenisse (nu: Nissewaard), ter gelegenheid van de nieuwjaarsreceptie.

 

 
Toespraak voor de loco-burgemeester van Nissewaard, ter gelegenheid van Dodenherdenking.

 

Brochures, flyers en columns

 
Brochure over de verdwenen Tolpoort van Geervliet.

 

 
Brochure over kloosterverzorgingshuis Sint Jozefoord.

 

 
Column in een magazine van Amvest, over het gemak van huren.